6984846263 Αντιγόνης 18, Σχηματάρι, Βοιωτίας vaggelisthanasos89@gmail.com

 

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Αφοι Θανασού, Σχηματάρι, Βοιωτίας 

Η Κτηνοτροφική Μονάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας στην παραγωγή και προμήθεια αρίστης ποιότητας γάλακτος και κρέατος, καθώς και στην πώληση πιστοποιημένων αρνιών. Οι υπηρεσίες μας προορίζονται για εμπόρους και επαγγελματίες που αναζητούν υψηλή ποιότητα και βιώσιμη προέλευση στα κτηνοτροφικά προϊόντα τους.

Υπηρεσίες Κτηνοτροφικής Μονάδας:

 Παραγωγή Υψηλής Ποιότητας Γάλακτος:
Η μονάδα μας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό για την παραγωγή γάλακτος υψηλής ποιότητας. Το γάλα παράγεται με την αυστηρή τήρηση υγειονομικών προτύπων και αναλύσεων, προσφέροντας ένα υγιεινό και θρεπτικό προϊόν.

 Παραγωγή Κρέατος Υψηλής Ποιότητας:
Οι εκτροφείς μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, τη φροντίδα και την υγεία των ζώων. Το αποτέλεσμα είναι το παραγωγής κρέατος με εξαιρετική γεύση, υφή και θρεπτική αξία. Κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας προσφέρει ελέγχους ποιότητας για να εξασφαλιστεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

 Πώληση Πιστοποιημένων Αρνιών:
Η μονάδα μας προσφέρει πιστοποιημένα αρνιά, εγγυώντας όχι μόνο την υγεία και την καλή μεταχείριση των ζώων, αλλά και την ποιότητα του κρέατος. Τα αρνιά μας είναι απόλυτα υγιή, υπόκεινται σε συστηματικούς ελέγχους και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση για Εμπόρους:
Κατανοούμε τις ανάγκες των εμπόρων και παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η συνεργασία με εμπόρους είναι για εμάς μια διαρκής σχέση εμπιστοσύνης, προσφέροντας αξιόπιστα και βιώσιμα κτηνοτροφικά προϊόντα.

 

 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, προερχόμενα από βιώσιμες και υγιείς πρακτικές κτηνοτροφίας,
προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστες και γευστικές επιλογές στον χώρο της διατροφής.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε.
Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας!